dilluns, 29 de juny de 2015

Comencem // Empezamos


Fa uns mesos em vaig quedar embarassada i des de llavors, sóc molt pesada. Estic tot el dia pensant en com decoraré l'habitació de l'Àlex, parlant amb el meu xicot sobre la seua educació i, bé, sent monotema. És una sort tindre amigues-mares/futures mares.

Per això, he creat aquest bloc. Per conèixer les altres cares que tinc (cuinera, viatgera, amant dels gats...) vos deixe l'enllaç de l'altre bloc.

Ací vos parlaré d'educació (sobretot Montessori, Waldorf...), joguets, contes infantils, activitats a València, i experiències/aventures que viuré com a «mare en pràctiques». I si puc aconseguir-ho, tindrem com a convidat, un cop al mes, al pare del drac. Pot ser molt divertit.

Actualitzaré el dilluns, però com aquest bloc està com el títol diu (en bolquers), al llarg d'aquesta setmana ompliré els espais en blanc. No deixeu de xafardejar!!

+   +   +

Hace unos meses me quedé embarazada y desde entonces, soy una pesada. Estoy todo el día pensando en cómo decorar la habitación de Àlex, hablando con mi chico sobre su educación y, bien, siendo monotema. Es una suerte tener amigas-madres/futuras madres.

Por eso, he creado este blog. Para conocer mis otras caras (cocinera, viajera, amante de los gatos...) os dejo el enlace de mi otro blog.

Aquí os hablaré de educación (sobre todo Montessori, Waldorf...), juguetes, cuentos infantiles, actividades en Valencia, y experiencias/aventuras que viviré como «mamá en prácticas». Y si lo consigo, tendremos como invitado, una vez al mes, al papá del dragón. Puede ser muy divertido.

Actualizaré los lunes (como mi otro blog), pero como este blog está como el título (en pañales), a lo largo de esta semana iré llenando huecos en blanco. ¡¡No dejéis de cotillear!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada